De beste selfiestick voor je GoPro.

De beste selfiestick voor je GoPro. />

Selfiesticks zijn er in allerlei soorten en maten. Je ziet door het grote aanbod bijna door de bomen het bos niet meer. Gelukkig hebben wij een mooie selectie van selfiesticks voor je gemaakt met een eerlijk advies. Zo maak jij straks de mooiste beelden met jou GoPro actioncam.


De ‘normale’ selfiestick
Dit is de selfiestick die we allemaal kennen. Een rubberen handvat met een metalen uitschuif stok tot maar liefst 105 centimeter. Dit is erg ver en de stick kan dan ook makkelijk topzwaar worden en gaan draaien. Alleen aan te raden dus voor lichte actioncams zoals bijvoorbeeld de session. De stick wordt geleverd met een schroefadapter waaraan je de GoPro kunt bevestigen.

De telescopische stok
De telescopische stok heeft een zacht handvat en is uitschuifbaar tot 45 centimeter. Door middel van het draaisysteem kun je de stok bij in- en uitschuiven vastzetten. Hierdoor heb je een stevige stabiele selfiestick. Voor zwaardere GoPro’s en action cams de beste keus. De stick wordt geleverd met een schroefadapter waaraan je de GoPro kunt bevestigen.

Monopod stand
De 3-weg monopod is tevens te gebruiken als statief. In de handgrip van deze monopod zit een uitschroefbare driepoot die van de monopod stand een volwaardig statief maakt. Volledig uitgeklapt meet de monopod 52 cm. Inclusief driepoot meet de monopod stand 60 cm. Vanwege de 3 delen kunt je makkelijker de selfiestick uit beeld houden als je een selfie maakt.

Water Selfiestick
Het grote voordeel van deze selfiestick is dat hij tegen water kan. Veel selfiesticks zijn van metaal gemaakt wat gaat roesten in het water. Deze selfiestick is gemaakt van plastic en daardoor geschikt voor gebruik in het water. Op de stok van de selfiestick zit een houder voor de GoPro Remote. Zo hoef je niet aan de camera te zitten om een foto of video te starten. De maximaal uitschuifbare lengte van de selfiestick is 62 cm.

3-Axis Gimbal stick voor GoPro Hero 3/3+/4
Niet echt een selfiestick, maar toch zeker het vermelden waard. Met de 3-Axis Gimbal Stick voor de GoPro Hero 3, 3+ en 4 zijn bibberende beelden verleden tijd. Met deze 3-Axis Gimbal stick maak je vloeiende shots. Door middel van de motortjes op 3 assen van de stick wordt gezorgd voor een ultieme beeldstabilisatie. De stick weegt slechts 265 gram.