Leveringsinformatie

Voor 17.00 besteld vandaag verzonden!

In 99% van de gevallen wordt de bestelling de volgende dag geleverd. Om deze belofte waar te kunnen maken zijn er enkele voorwaarden.
Allereerst dient de betaling bij ons binnen te zijn. Via iDeal gebeurd dit direct en kunnen wij de bestelling direct verzenden. Bij een bankoverschrijving hangt dit af van, welke bank, en de snelheid van de bank. Tevens zijn wij afhankelijk van PostNL en de drukte bij de sorteercentra.
Bestelling die op zaterdag of zondag worden besteld, worden maandag verzonden, en dinsdag geleverd. PostNL levert niet op zondag en maandag !!!

Brievenbuspost
Sommige bestelling passen door de brievenbus. Als dit mogelijk is verpakken wij de bestelling in een stevige bubbeltjes enveloppe. Het voordeel is dat je niet thuis hoeft te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Het is helaas voor sommige producten niet mogelijk om ze per brievenbuspost te versturen. Deze zullen worden verzonden via PostNL pakketpost. Voor brievenbuspost geldt ook in 99% van de gevallen, voor 17:00 besteld is morgen in huis.

Pakketpost
Hierbij gelden dezelfde regels als bij brievenbuspost. U krijgt uw Track & Trace code vervolgens per mail toegestuurd.
Heeft u nog vragen over de verzendmogelijkheden dan kunt u ons bereiken via het contact formulier of telefonisch op 073-8888830.

Belgie
Voor onze belgische klanten kan de verzendtijd enkele dagen in beslag nemen.